Online cursussen Chinees

Momenteel zijn er 3 online cursussen Chinees beschikbaar:


1.  XIAO XIONG MAO (Kleine Panda 🐼); een BEGINNERSCURSUS van 7 weken met elke week een nieuwe les. Vaste startdatum per cursusperiode. Veel leuke, leerzame en speelse onderwerpen gebaseerd op interesses van kinderen. De lesmap bevat vele leuke extra's die je thuisgestuurd krijgt.

Startdatum:
-
8 oktober 2019 (aanmelden t/m 24 okt)
- 12 november 2019 (aanmelden t/m 29 okt)

2. DA XIONG MAO (Grote Panda 🎓🐼); een VERVOLGCURSUS van 7 weken met elke week een nieuwe les. Vaste startdatum per cursusperiode. Veel leuke, leerzame en speelse onderwerpen gebaseerd op interesses van kinderen. De lesmap bevat vele leuke extra's die je thuisgestuurd krijgt. Geschikt om naar door te stromen na afronding van de beginnerscursus.

Startdatum:
-
8 oktober 2019 (aanmelden t/m 24 okt)
- 12 november 2019 (aanmelden t/m 29 okt)

3. ZUI XIAO XIONG MAO (Kleinste Panda 👶🏻🐼); een VERKORTE CURSUS, gebaseerd op de Kleine Panda beginnerscursus, die je op eigen tempo, eenmalig, kunt volgen. Geen vaste startdatum, dus je kunt meteen aan de slag! De lesmap ontvang je digitaal en kun je zelf uitprinten.


4. Online lespakket Chinees voor in de bovenbouw van het basisonderwijs; een leuke, speelse kennismaking met de Chinese taal & cultuur voor leerlingen in het primair onderwijs. Tevens geschikt voor Plusklasgroepen, Hoogbegaafde leerlingen die behoefte hebben aan extra uitdaging. Het lespakket kan geheel zelfstandig worden gevolgd. Inclusief docenten-handleiding als leidraad voor de leerkracht en handige lesmappen met Chinese verrassingen!

- SEPTEMBER 2019: LANCERING LESPAKKET!!!

Nog in de maak...

5. Rootsreis/vakantie pakket voor (geadopteerde) kinderen (en ouders). Een functioneel en leerzaam pakket om mee te nemen op rootsreis/vakantie naar China of Taiwan.

Meer informatie over een cursus of lespakket ontvangen? Mail naar: 📩 chineesleren@hotmail.com

再见  -  Zài jiàn  -  Graag tot ziens! 👋


XIONG MAO leert jou de Chinese taal & cultuur ontdekken!

XIONG MAO
E-mail: 📩 chineesleren@hotmail.com

再见  -  Zài jiàn  -  Graag tot ziens! 

Klik op onderstaande knop om ons te volgen op FACEBOOK:

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/