Online cursussen Chinees

Momenteel zijn er 3 online cursussen Chinees beschikbaar:


1.  XIAO XIONG MAO (Kleine Panda 🐼); een BEGINNERSCURSUS van 7 weken met elke week een nieuwe les. Vaste startdatum per cursusperiode. Veel leuke, leerzame en speelse onderwerpen gebaseerd op interesses van kinderen. Het lesboek bevat vele leuke extra's die je thuisgestuurd krijgt.

Nieuwe startdatum:
- 25 juni 2019 (aanmelden t/m 11 juni)
- eenmalige zomercursus; week 30/31/32


2. DA XIONG MAO (Grote Panda 🎓🐼); een VERVOLGCURSUS van 7 weken met elke week een nieuwe les. Vaste startdatum per cursusperiode. Veel leuke, leerzame en speelse onderwerpen gebaseerd op interesses van kinderen. Het lesboek bevat vele leuke extra's die je thuisgestuurd krijgt. Geschikt om naar door te stromen na afronding van de beginnerscursus.

Nieuwe startdatum:
- 25 juni 2019 (aanmelden t/m 11 juni
- eenmalige zomercursus; week 30/31/32

3. ZUI XIAO XIONG MAO (Kleinste Panda 👶🏻🐼); een VERKORTE CURSUS, gebaseerd op de Kleine Panda beginnerscursus, die je op eigen tempo, eenmalig, kunt volgen. Geen vaste startdatum, dus je kunt meteen aan de slag! Het lesboek ontvang je digitaal en kun je zelf uitprinten.

Nog in de maak...

4. Online lespakket voor de bovenbouw van het basisschoolonderwijs; een leuke kennismaking van de Chinese taal en cultuur voor basisschoolleerlingen. Tevens geschikt voor Plusklasgroepen/Hoogbegaafde leerlingen voor de nodige extra uitdaging. Middels het online lespakket Chinees volgen de leerlingen stapsgewijs de lessen zelfstandig op hun computer. Inclusief docenten handleiding als leidraad voor de leerkrachten.

- Lancering: begin schooljaar 2019 - 2020
- Zet jullie school alvast op de scholenlijst voor alle ontwikkelingen omtrent de lancering!


5. Rootsreis/vakantie pakket voor (geadopteerde) kinderen (en ouders). Een functioneel en leerzaam pakket om mee te nemen op rootsreis/vakantie naar China of Taiwan.

Meer informatie over een cursus of lespakket ontvangen? Mail naar: 📩 chineesleren@hotmail.com

再见  -  Zài jiàn  -  Graag tot ziens! 👋


XIONG MAO leert jou de Chinese taal & cultuur ontdekken!

XIONG MAO
E-mail: 📩 chineesleren@hotmail.com

再见  -  Zài jiàn  -  Graag tot ziens! 

Klik op onderstaande knop om ons te volgen op FACEBOOK:

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/